"Tiloversbleven mat fra restauranter kan utnyttes til mat for flere"
23. november 2016 kl. 17:30 - 18:30
Jan Vardøen, musiker, filmregissør, forfatter og restauranteier.
Klubbsak: Valg av nytt styret i klubben
Jan Vardøen gjorde seg raskt bemerket da han startet innsamlingen av mat fra Oslos restauranter til utdeling til sultne asylsøkere som ventet utenfor politiets utlendingsenhet. Tiltaket var egentlig litt utilsiktet, men – Flyktningene trengte mat raskt, så jeg hev meg rundt, forteller Vardøen, som også er musiker, filmregissør og forfatter.
21 Oslo-restauranter vil nå delta i spleiselaget for å mette sultne flyktninger i Oslo. Dermed overtar de stafettpinnen fra restauranteier Jan Vardøen, som løp første etappe.
– Nå har vi fylt opp listen med nye matleverandører i flere uker fremover. Dette er ikke restemat, men mat av topp kvalitet som lages fra scratch. Vi tjener jo ikke noe på dette, men vinner kanskje noen ekstra karma-poeng, humrer Vardøen.
Lystennerinnlegg: Anne (Heimdal)
Fremmøteansvarlige: Jomar (Kuvås) / Anne (Heimdal)