web
analytics

Den gode aleneheten og den vonde ensomheten

2024-03-13 17:30 - 18:30

Foredrag ved Gry Stålsett, som har besøkt oss tidligere. Gry Stålsett er spesialpsykolog, klinisk og forsker med dr. grad i psykologi, og ansatt på Modum Bad. Hun er en erfaren foredragsholder i eget fagområde, også utenfor Norge, og besitter både utstrakt kunnskap om organisasjonsutvikling, lederskap og relasjoner, samt ekspertise forbundet med høyst private anliggender som ensomhet og livskvalitet generelt.

Gry Stålsett er ansatt som førsteamanuensis på MF i religionspsykologi, hun har i flere tiår arbeidet på Modum Bad der hun tok en doktorgrad på en eksistensiell tilnærming på tilbakevendende depresjoner.Hun har over år vært en etterspurt veileder og underviser. i det siste har hun reist til Stavanger der hun er med På "Eksistensiell salong".. 

 

Gry er en erfaren foredragsholder, nasjonalt og internasjonalt, med en utstrakt kunnskap om organisasjonsutvikling, lederskap og relasjoner, samt ekspertise forbundet med høyst private anliggende  som ensomhet og livskvalitet generelt. Kombinasjonene gjør henne aktuell og inspirerende i det å synliggjøre " Følelsenes ABC", hun er en klartenkt og profesjonell veileder mot følelsen av uavhengighet og tilfredshet.

 

Lystenner: Anne Marie Hadenius
Fremmøte: Anne Meyer og Per Arild Mørk
Suppe: Pål Næss

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Schafteløkken
Adresse: Zahlkasserer Schafts plass 1
Postnummer: 0267
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 17:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpnes kl. 17:00 - møtetid kl. 17:30 til 18:30.

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022



rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...